skip to Main Content
Zondag 11 November 2012

Zondag 11 november 2012

Welkom Thuis door Saskia en Willemijn

Vandaag gaan we weer terug naar huis. Onze huwelijksreis van 20 dagen zit erop. Vanmorgen rustig opgestaan en ons “uitgebreide ontbijt” opgegeten en daarna terug naar de kamer om de laatste spullen in de koffers te pakken. Als het goed is hebben we het gewicht redelijk gelijk verdeeld. Om even over negenen kwam Jerry ons met de auto ophalen voor een ritje door een rustig en zonnig Shanghai. Hij heeft ons naar het station van de Maglev gebracht en daar hebben we afscheid van hem genomen. De Maglev is een magneettrein die ons met een topsnelheid van 431 km per uur in zeven minuten naar Pudong Airport bracht. Dat was een onvergetelijke ervaring.

Op het vliegveld aangekomen hebben we ons door alle controles heen gewerkt en was er zelfs nog tijd over voor een cappuccino (de eerste in 3 weken), een thee en een sandwich.

We vertrokken met ongeveer 40 minuten vertraging en met dezelfde vertraging kwamen we zo’n 12 uur later aan op Schiphol. Na de douane gingen we op weg om de koffers te halen en toen zag ik tot mijn verrassing Saskia en Willemijn met twee spandoeken staan om ons Welkom Thuis te heten. Samen met opa waren ze naar Schiphol gekomen om ons op te halen. Gelukkig hadden we onze koffers heel snel en hoefden we deze niet meer te openen voor douanecontrole en dus konden we snel de meisjes en opa begroeten, uitgebreid knuffelen en toen NAAR HUIS!

Back To Top